BMW 320dA xDrive M-Sportpaket Sport
26412 EURO
(Pretul include TVA)

Marca: Bmw
Model: 320
Tip: Autoturism
Caroserie: Sedan
Culoare: Albastru
Combustibil: Motorina
Capacitate cilindrica: 2000 cm3
Putere: 184 CP
Anul fabricatiei: 2013
Rulaj: 112967
Transmisie: Automata
Tara inmatricularii: Germania
Norma de poluare: Euro5

adaugat cu 30 de zile in urma

FINANTARE LEASING
Consulantii nostrii financiari va vor prezenta cele mai competitive oferte de finantare din piata raportate la venitul si posibilitatile dumnevoastra financiare.
Un consultant de vazari se v-a deplasa la dumnevoastra pentru prezentarea ofertei si a documentatiei necesare analizei financiare.
Consilierea noastra v-a fii prezenta pe tot parcursul procesului de achizitie pana la livrarea bunului.
In cazul in care autoturismul pe care il doriti nu l-ati gasit in oferta noastra , va putem ajuta in gasirea acestuia datorita parteneriatelor pe care le avem cu diverse parcuri auto din tara si din strainatate.
Asiguram siguranta tranzactiei oferindu-va informatii complete despre : Starea tehnica / estetica a autoturismului , veridicitatea numarului de km si garantia acestuia.

Va putem ajuta in demersul necesar verificarii autoturismului la un dealer autorizat.

Va oferim asistenta pe tot parcursul derularii contractului pentru rezolvarea unor situatii neprevazute cum ar fii : imputerniciri de dauna , imputernicirii pentru iesirea din tara , situatia soldului , inchideri anticipate de contract precum si alte situatii neprevazute care pot aparea.
Dotari:

Asistent de parcare Automat Banchetă spate fracţionată Bi-Xenon Instalaţie de curăţare a farurilor Jante aluminiu Piele Radio / CD Scaune sport Senzor de ploaie Tempomat Încălzire scaune 4 macaralele electrice de ferestre 5 locuri Airbag faţă Airbag lateral faţă Calculator de bord Carte de service Cotiera centrală Dispozitiv de imobilizare Geamuri color Lămpi de ceaţă Oglindă exterioară reglabilă electric, încălzită Rußpartikelfilter Servodirecţie Sistem antiblocare Sistemul automat de climatizare Tracţiune integrală Volan multifuncţional Închidere centralizată

Dotari suplimentare:

Tractiune 4x4 / Distributie: Automata

Informatii suplimentare:

Certificat DEKRA, Garantie contractuala 12 luni / TVA deductibil


Contacteaza Un consultant vanzari

Top Car Finance va ofera in parteneriat cu societatile de leasing, finantare pentru PJ (toate formele juridice), PF si PFA indiferent de venit sau cifra de afaceri.

Tel: 0756 112 411    Mail: vanzari@finantare-leasing.ro